Na een gedwongen vroege winterstop stond vandaag de eerste inhaalwedstrijd op het programma. Helden was niet scherp genoeg en er mankeerde wat aan het onderlinge verband en communicatie. Dit werd meteen in de eerste minuut afgestraft door Deurne. (1-0)

Gedurende het verdere verloop groeide onze Heren 1 in de wedstrijd. Dit leverde een strafcorner op voor Helden. Een mooie variant, waarbij Ruud als aangever fungeerde, kon Ambrose de gelijkmaker scoren. (1-1)

De tweede helft begon Helden wat agressiever, maar nog wat slordig. Nadat Gillian een prachtige uitval had bewerkstelligd en oog in oog kwam met de Deurnese keeper speelde hij de bal mooi over naar Joost die de 1-2 kon intikken.

Toen H1 eenmaal voor stond werd er veel beter gehockeyd. Ambrose kon, in 2e instantie, al duikend, nog de 1-3 scoren. Op het einde van de wedstrijd kon Deurne nog de eindstand nog op 2-3 brengen middels een strafcorner.

Na de volgende inhaalwedstrijd tegen Oirschot kunnen we winterbalans gaan opmaken.

bron:mhchelden.nl